WILLKOMEN

AUF DER SEITE VON ZENTRUM FORTIS

FORTIS ist eine Nichtregierungsorganisation, deren primäres Ziel ist Kinder und Jugendliche zusammenzubringen, die sich mit kulturellen, sozialen und wissenschaftlichen Arbeit befassen.

Drucken
PDF

GREETINGS FROM JABLANICA!

Geschrieben von: Centar Fortis am .

U sklopu projekta "Razglednica" - škola digitalne fotografije za mlade urađena je nova platforma na kojoj se mogu pronaći slike učesnika/sudionika radionica. Radionice su održavane u Jablanici i obuhvatale su tehnike snimanja profesionalnim digitalnim fotoaparatima, korištenju web stranicama ističući svoje umjetničke sposobnosti...

Slike su predočene u razglednice na kojima se mogu vidjeti specifičnosti Jablanice poput prirodnog izvora - česme Mlake, gradskih obilježja, starih spomenika i građevina poput Bunkera, porušenog Mosta na Neretvi, starog Ćire, parne lokomotive koja je zadnji put prošla 1966. godine u Jablanica i dr.

Razglednice su besplatne i mogu se pronaći u prostorijama Centra "Fortis" u Jablanici, kao i na linku http://www.razglednica.centar-fortis.org/

Projekat je podržan od Federalnog ministarstva kulture i sporta-Federalnog ministarstva kulture i športa, Mreže za izgradnju mira i Vijeća mladih općine Jablanica.

GREETINGS FROM JABLANICA!
POZDRAV IZ JABLANICE!


Share

Medijski partneri