WILLKOMEN

AUF DER SEITE VON ZENTRUM FORTIS

FORTIS ist eine Nichtregierungsorganisation, deren primäres Ziel ist Kinder und Jugendliche zusammenzubringen, die sich mit kulturellen, sozialen und wissenschaftlichen Arbeit befassen.

Drucken
PDF

„Razglednica“ - Škola digitalne fotografije za mlade

Geschrieben von: Centar Fortis am .

„Razglednica“ - Škola digitalne fotografije za mlade je omladinski projekat i drugi je dio škole/edukacije usmjeren ka praktičnom dijelu i tehnikama snimanja fotoaparatom, korištenju profesionalnom digitalnom opremom. Radionica obuhvata: namjenu i tipove širokougaonih i zoom objektiva na zadanu temu. Svaki učesnik će imati svoj prostor na novoj web-platformi gdje će moći plasirati svoje fotografije, a koje će poslije biti dostupne i u printanom izdanju široj masi. Na radionicama je obezbijeđen ručak i osvježenje. Predavači su: Alik Lončar i Džejla Beganović...

 

Poruke i prijave u inbox na Facebook stranici https://www.facebook.com/Medunarodni-centar-za-djecu-i-omladinu-Fortis-309463309105828/ , na mail Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann. ili na broj telefona: 063-334-993. Prva radionica se održaje 17.2.2018. (subota), a druga 24.2.2018. (subota), obe u 11:00 sati u prostorijama Centra „Fortis“ u Jablanici. Broj mjesta je ograničen. RADIONICE SU BESPLATNE.

Projekat je podržan od strane Vijeća mladih općine Jablanica, Federalnog ministarstva kulture i sporta/športa, a tehničku podršku je dala Mreža za izgradnju mira.

Share

Medijski partneri